اهدای نشان عالی مدیر سال به امیر عباس حسینی، مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری غدیر

دکتر امیر عباس حسینی، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری غدیر در ششمین اجلاس سراسری نشان عالی مدیر سال از بین ۸۸ مدیرعامل بنگاه های اقتصادی در زمینه های مختلف طی ارزیابی و مدل کار آفرینی به عنوان برترین مدیرعامل کشور معرفی و نشان عالی مدیر سال و تندیس این اجلاس به وی تقدیم شد.

به گزارش روابط عمومی هلدینگ غدیر، ششمین اجلاس سراسری نشان عالی مدیر سال، با حضور مسئولان کشور برگزار و از مدیران برتر تجلیل و در پایان این اجلاس نشان عالی مدیر سال به امیر عباس حسینی، مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری غدیر اهدا شد.

اهدای نشان عالی مدیر سال به امیر عباس حسینی، مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری غدیر

این گردهمایی با حضور آقای دکتر حسینی معاون پارلمانی ریاست جمهوری، آقای دکتر قاضی زاده هاشمی معاونت ریاست جمهوری، آقای دکتر قوامی معاون وزیر اقتصاد، آقای دکتر عباس پور سخنگو کمیسیون صنایع و ‌معادن ‌مجلس شورای اسلامی، آقای دکتر هادی بیگی نژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، دکتر خزایی عضو هیات علمی دانشگاه تهران و آقای دکتر صالح عمرانی ریاست دانشگاه فنی حرفه ای و فعالان اقتصادی در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما ۲۹اذرماه ۱۴۰۰برگزار شد.

این اجلاس به همت گروه بین الملل عصر نوین و با مشارکت وزارت خانه ها و نهادهای علمی و دانشگاهی به منظور تجدید میثاق جامعه صنعت و تجارت با آرمان های «سردار شهید قاسم سلیمانی» به مناسبت فرارسیدن سالگرد شهادت این شهید والامقام با حضور مقامات دولتی برگزار و شب گذشته به کار خود پایان داد.

در این مراسم از ۸۸ مدیرعامل بنگاه های اقتصادی با اعطای نشان عالی مدیر سال تجلیل و قدردانی شد، که در این میان آقای دکتر امیر عباس حسینی مدیر عامل هلدینگ سرمایه گذاری غدیر به عنوان برترین مدیر عامل کشور معرفی و تندیس مربوطه را دریافت کرد.

برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید